PURO NERO- PURO LATTE TRIUFELIAI 145g

14,99

Šokoladinių triufelių rinkinys. Juodojo (Puro Nero) ir pieniško (Puro Latte) šokolado triufeliai su kvapniais skrudintais Pjemonto lazdyno riešutais (32%), be pridėtinio cukraus.  

 

Turime

Produkto kodas: 112704 Kategorijos: , , , Žymos: , ,

Subtilus saldumas be pridėtinio cukraus, su saldikliu. Tinka sergantiems cukriniu diabetu.

Triufeliai supakuoti į elegantišką permatomą dėžutę,  perrištą juostele.

Be glitimo.

La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Saldumynų gamybai renkasi tik vietinius- Pjemonto- riešutus, kurie ne tik išsiskiria savo skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis, bet ir turi amino rūgščių, vitamino E, mononesiočiųjų riebalų rūgščių ( pvz Oleino rūgšties). Sertifikuotiems Pjemonto lazdyno riešutams taikomi reglamentai, nustatantys produkto savybes, pradedant veisle, augimo vietove, auginimo sistemomis, baigiant prekyba ir ženkinimu.

La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

Sudėtis: Pjemonto lazdyno riešutai 32%, saldiklis: maltitolis 27%, kakavos pasta, kakavos sviestas, pieno milteliai 8%, kakavos milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonis, natūralios kvapiosios medžiagos. Gali būti žemės riešutų, kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Kakava iš ne ES šalių.Be glitimo. Pernelyg didelis vartojimas gali sukelti viduriavimą.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 145g.

Maistinė vertė 100g.: 558 Kcal/ 2335 kJ. Riebalai 46 g., iš kurių sočiųjų riebalų 18 g. Angliavandeniai  40 g., iš jų cukraus 5 g. Baltymai 10 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.02 g.

Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

Svoris 0,145 kg
Išmatavimai 17 × 9 × 2,5 cm