Sudėtis: pomidorų minkštimas ir vyšninių pomidorų pasta 90% (užaugintų Italijoje), ypač tyras (extra virgin) alyvuogių aliejus, salierai, morkos, svogūnai, bazilikas 1%, jūros druska, česnakas, pipirai. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Pasterizuotas.
Gaminimo rekomendacijos: pašildyti apie 6 min.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3-4 dienas.
Maistinė vertė 100g.: 71 Kcal/ 294 kJ. Riebalai 4.3 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.6 g. Angliavandeniai .6 g., iš jų cukraus 5 g. Skaidulos 2.1 g. Baltymai 1.4 g. Druska 0.9 g.
Kiekis: 280 g
Gamintojas: Azienda Agricola Manestrini, 25080 Soiano del Lago (BS), Italia