Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.
Sudėtis: pistacijų riešutai 60%, ypač tyras alyvuogių aliejus (extra virgin), druska, šafranas 0,05%. Be glitimo.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje toliau nuo šilumos šaltinių.
Grynasis kiekis: 100g.
Maistinė vertė 100g.: 3042 Kcal/ 738 kJ. Riebalai 73.6 g., iš kurių sočiųjų riebalų 9.2 g. Angliavandeniai 11 g., iš jų cukraus 3 g. Baltymai 10.9 g. Druska 0.2 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy