Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, kurie specializuojasi 100% ekologiškų trumų auginime ir gamyboje. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos. Nerobio Tartufi– tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas tiesiai iš nuosavo miško.
Sudėtis: 94,90% pistacijų kremas* (cukranendrių cukrus*, 30% pistacijos*, saulėgrąžų aliejus*, kakavos sviestas*, druska), 1% džiovinti vasaros trumai* (Tuber aestivum Vitt.), saulėgrąžų aliejus*, natūralus trumų aromatas. *Ekologiškas. Alergenai: riešutai. Gali būti riešutų ir sezamo pėdsakų.
Laikymo rekomendacijos: neatidarytą laikyti vėsioje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių.
Grynasis kiekis: 120g.
Maistinė vertė 100g.: 565 Kcal/ 2361 kJ. Riebalai 35.27 g., iš kurių sočiųjų riebalų 10.76 g. Angliavandeniai 52.80 g., iš jų cukraus 47.30 g. Baltymai 7.1 g. Druska 0.6 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia