PISTACIJŲ IR AVIEČIŲ TRIUFELIAI 145g

14,75

Baltojo šokolado triufelis su sveikomis pistacijomis ir traškiomis avietėmis.

Turime

Produkto kodas: 200157 Kategorijos: , , Žyma:

Baltasis šokoladas su sveikomis pistacijomis ir traškiais aviečių gabalėliais, apibarstytas cukraus pudra. Tobula saldumo ir rūgštumo pusiausvyra.

Triufeliai supakuoti į elegantišką permatomą dėžutę, perrištą juostele.

Be glitimo.

 

La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

Sudėtis: cukrus, migdolai (20%), kakavos sviestas, pieno milteliai, traškios avietės 9%( aviečių tyrė 81%, cukrus 12%, kukurūzų krakmolas), pistacijos (8%), išrūgų milteliai, aviečių milteliai (2%), emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Pistacijų kilmė ES ir ne ES, aviečių kilmė ES ir ne ES. Be glitimo. Gali būti kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo.        

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 145g.

Maistinė vertė 100g.: 558 Kcal/ 2333 kJ. Riebalai 39 g., iš kurių sočiųjų riebalų 15 g. Angliavandeniai  41,5 g., iš jų cukraus 37,7 g. Baltymai 11,2 g. Druska 0.16 g.

Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

Svoris 0.150 kg
Išmatavimai 17 × 9.5 × 3 cm