Su šiuo labai aštriu padažu itin greitai pagaminsite garsųjį tradicinį italų patiekalą „aglio, olio e peperoncino“.
Padažui gaminti naudojamos tik šviežios žolelės (jokių miltelių, ekstraktų ar šaldytų prieskonių) bei ypač tyras extra virgin alyvuogių aliejus iš vietinių gamintojų (100% itališkas).
Idealiai tinka gardinti makaronus ar daržovių patiekalus. Puikiai tiks mėsos patiekalams gaminti (marinatui, troškiniui pagardinti). Galima tepti ant duonos, gaminti užkandėles.
Sudėtis: česnakas (44%), ypač tyras alyvuogių aliejus (31%), aitrioji paprika (22%), petražolės, bazilikas, druska. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Antioksidantas: L-askorbo rūgštis.
Gaminimo rekomendacijos: pašildyti keptuvėje ant vidutinės kaitros apie 2 minutes.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai.
Maistinė vertė 100g.: 415 Kcal/ 1734 kJ. Riebalai 44.2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 7.1 g. Angliavandeniai 3.8 g., iš jų cukraus 3.4 g. Baltymai 0.7 g. Druska 5 g.
Kiekis: 130 g. Grynasis kiekis 80 g.
Gamintojas: Viale Inghilterra, 2 San Salvio (CH) per Antico Frantoio Dalla Fina, Via Agostini, 37030 Ronca (VR), Italia