Alyvuogės skinamos lapkričio pradžioje ir spaudžiamos dar tą pačią dieną, norint išlaikyti pačią geriausią aliejaus kokybę (kvapą, skonį ir mažiausią rūgštingumą). Nefiltruotas, todėl yra nuosėdų. Gali keisti spalvą.
Šis aliejus pasižymi labai žemu rūgštingumu, todėl gali būti valgomas neapdorotas, taip pat- naudojamas maisto gaminimui.
Alyvuogių rūšis: skirtingos veislės kintamais procentais. Spalva: žalia su geltonais atspindžiais. Kvapas: vaisinis, lengvas šviežių alyvuogių su švelniu migdolų aromatu, aromatinių žolelių užuominomis. Skonis: daugiausia saldus, šiek tiek vaisinis; jaučiamas labai švelnus kartumas ir aštrumas.
Sudėtis: aukščiausios rūšies ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis. Tik iš Italijoje surinktų alyvuogių.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.
Maistinė vertė 100g.: 824 Kcal/ 3389 kJ. Riebalai 91.6 g., iš kurių sočiųjų riebalų 14 g., mononesiočiųjų 70 g., polinesočiųjų 7.6 g. Angliavandeniai 0 g., iš jų cukraus 0 g. Baltymai 0 g.
Grynasis kiekis: 500 ml.
Gamintojas: Azienda Agricola Manestrini, 25080 Soiano del Lago (BS), Italia