MOLIŪGŲ MOSTARDA 160 G

8,20

Švelniai saldi ir subtiliai pikantiška moliūgų mostarda- tikras „slow food“ perliukas, atkeliavęs iš mažo, natūraliai ūkininkaujančio šeimos ūkio prie Gardos ežero. Išskirtinis ir originalus šeimos receptas.

Tiršta, plonai pjaustytų gabalėliais moliūgų ir baltųjų garstyčių uogienė pagaminta iš geriausių naminių natūralių ingredientų: baltųjų garstyčių ir moliūgų. Sudėtyje nėra konservantų. Ūkis vadovaujasi griežtai natūraliais metodais: augina gerbiant gamtą, skatinant biologinę įvairovę, laikantis sėjomainos principo. 

Aksominės tekstūros, švelnus, burnoje tirpstanti mostarda tinka nuo užkandžių iki desertų. Rekomenduojame ragauti su:

  • virta, rūkyta, sūdyta ar kepta mėsa (pvz. saliamiu, speck, finocchiona, ant grotelių kepta mėsa);
  • brandintais ir šviežiais sūriais ( pvz. Parmiggiano Reggiano, Grana Padano, Monte Veronese, rūkyta Scamorza);
  • vieno kąsnio užkandžiais, sumuštiniais, gurmaniškais burgeriais;
  • ypatingai atsiskleidžia su keptais obuoliais ar traškiomis duonos lazdelėmis (grissini).

Mostarda itin populiari šiaurės Italijoje ir Toskanoje. Šio pagardo istorija siekia XVII amžių ir yra neatsiejama nuo italų kalėdinio stalo.  

Turime

Produkto kodas: ZUCMOSCAVE Kategorijos: ,

Sudėtis: moliūgas 80%, nerafinuotas cukranendrių cukrus, garstyčių sėklos 1%, garstyčių esencija.

Gaminimo rekomendacijos: paruošta valgymui.

Laikymo rekomendacijos: Atidarius laikyti šaldytuve.

Maistinė vertė 100g.: 473 Kcal. Riebalai 24 g., iš kurių sočiųjų riebalų 4 g. Angliavandeniai 52 g., iš jų cukraus 49 g. Skaidulos 3 g. Baltymai 14 g.

Kiekis: 160g.

Gamintojas: Str. Festoni, 36- Monzambano (MN), Azienda Agricola Case Vecchie di Paolo Ferri. Supakuota EKOLAB- Via Valenti, 16- Medole (MN), Italia.