- 100% natūralus produktas be cheminių kvapiklių ir dirbtinių priedų;
- ekologiškumo sertifikatas, visi ingredientai yra aukščiausios kokybės.
Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, kurie specializuojasi 100% ekologiškų trumų auginime ir gamyboje. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos. Nerobio Tartufi– tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas tiesiai iš nuosavo miško.
Sudėtis: 98,9% citrusinių medus*, 1% vasaros trumai* (Tuber Aestivum Vitt.), natūralus trumų aromatas. *Ekologiškas. Gali būti kitų valgomų trumų rūšių pėdsakų.
Laikymo rekomendacijos: laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Atidarius laikyti +2°C/+4°C.
Grynasis kiekis: 40g.
Maistinė vertė 100g.: 297.25 Kcal/ 1244.53 kJ. Riebalai 1 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.16 g. Angliavandeniai 78.70 g., iš jų cukraus 78.70 g. Baltymai 0.650 g. Druska 0.011 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia