KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA SU KANAPĖMIS BIO 250 g

4,25

Kietųjų kviečių miltų pasta, praturtinta smulkintomis kanapių sėklomis. Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.

Turime

Kanapių sėklos laikomos „mitybine vakcina“. Vartojamos kiekvieną dieną, kanapių sėklos stiprina ir reguliuoja imuninės, hormoninės ir nervų sistemų veiklą. Jose yra visos 8 nepakeičiamos amino rūgštys, įskaitant metioniną ir cisteiną. Gausu skaidulų, mineralinių druskų (kaip kalis, magnis, geležis, cinkas), vitaminų (E, A, B1, B2), Omega-3 ir Omega-6, pasižyminčių antioksidacinėmis savybėmis ir naudingų širdies ir kraujagyslių sutrikimų profilaktikai. Nereikėtų pamiršti didelės baltymų vertės (daugiau nei 20%). Angliavandenių kiekis suteikia pastai didelę energinę vertę, kurią papildo skaidulos ir mineralai.

Su visa pagarba vietos tradicijoms, pasta gaminama iš kruopščiai atrinktų grūdų ir geriausių natūralių žolelių.

Gamybos procese nenaudojami jokie dirbtiniai ingredientai, dažai ar skonio stiprikliai.

Perleista per bronzos formas: pastos paviršius tampa šiurkštesnis ir porėtesnis, todėl geriau įsisavina padažus

Ypatingas dėmesys skiriamas lėtam pastos džiovinimo procesui, kuris užtrunka maždaug 20 valandų žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti visas maistines savybes ir skonį.

Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.

Sudėtis: kietųjų kviečių manų miltai BIO (semola di grano duro Bio), 20% kanapių sėklų miltai BIO, vanduo.  Sudėtyje yra glitimas.

Paruošimo būdas: virti 5-6 min.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje tamsioje vietoje 

Grynasis kiekis: 250g.

Maistinė vertė 100g.: 1394 Kcal/ 332 kJ. Riebalai 2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.3 g. Angliavandeniai 63 g., iš jų cukraus 2.1 g. Baltymai 16 g. Skaidulos 13 g. Druska 0.03 g.

Gamintojas: Tradizioni Padane Srl, Gottolengo (BS) Italy

Svoris 0.275 kg
Išmatavimai 12 × 8 × 22 cm