KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA SU IMBIERU IR CITRINA BIO 250 g

4,25

Ekologiška kietųjų kviečių manų miltų pasta, praturtinta imbieru ir citrina.

Alternatyvi ir smagi idėja yra kartu ir naudingas, pilnavertis maistas.

Turime

Dėl savo antibiotinių savybių, imbieras gali būti naudingas skrandžio, žarnyno, širdies veiklai ir kraujotakos sistemai.

Su visa pagarba vietos tradicijoms, pasta gaminama iš kruopščiai atrinktų grūdų ir geriausių natūralių žolelių.

Gamybos procese nenaudojami jokie dirbtiniai ingredientai, dažai ar skonio stiprikliai.

Perleista per bronzos formas: pastos paviršius tampa šiurkštesnis ir porėtesnis, todėl geriau įsisavina padažą.

Ypatingas dėmesys skiriamas lėtam pastos džiovinimo procesui. Pasta džiovinama maždaug 20 valandų žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti visas maistines savybes bei skonį.

Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.

 

Sudėtis: kietųjų kviečių manų miltai BIO, imbiero pudra BIO 3%, citrinos pudra BIO 2.5%, vanduo. Sudėtyje yra glitimas.

Paruošimo būdas: virti 6-7 min.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje tamsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 250 g

Maistinė vertė 100g.: 350 Kcal/ 1479 kJ. Riebalai 0.7 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.01 g. Angliavandeniai 66 g., iš jų cukraus 1.2 g. Baltymai 12 g. Skaidulos 3.5 g. Druska 0.01 g.

Gamintojas: Tradizioni Padane Srl, Gottolengo (BS) Italy

Svoris 0,285 kg
Išmatavimai 12 × 8 × 22 cm