KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA FOJADINE SU BUROKĖLIAIS BIO 250 g

4,55

Ekologiška kietųjų kviečių manų miltų pasta, praturtinta burokėliais.

Alternatyvi ir smagi idėja yra kartu ir naudingas, pilnavertis maistas.

 

 

 

 

Turime

Burokėliai pastai suteikia ne tik gaivią spalvą, bet ir ypatingo saldumo. Raudonieji burokėliai padeda kovoti su anemija, palaikyti sveiką širdį ir geriau virškinti.

Žodis „Fojadine“ Brescia apylinkių tarme reiškia namie rankomis pagamintų makaronų formą (linguine– plokščios juostelės).

Su visa pagarba vietos tradicijoms, pasta gaminama iš kruopščiai atrinktų grūdų ir geriausių natūralių žolelių.

Gamybos procese nenaudojami jokie dirbtiniai cheminiai ingredientai, dažai ar skonio stiprikliai.

Perleista per bronzos formas: pastos paviršius tampa šiurkštesnis ir porėtesnis, todėl geriau įsisavina padažą.

Ypatingas dėmesys skiriamas lėtam pastos džiovinimo procesui. Pasta džiovinama maždaug 20 valandų žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti visas maistines savybes bei skonį.

Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.

 

Sudėtis: kietųjų kviečių manų miltai BIO, burokėlių pudra BIO 1.9%, vanduo. Gali būti sojos pėdsakų.

Paruošimo būdas: virti 8-9 min.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.

Grynasis kiekis: 250 g

Maistinė vertė 100g.: 333 Kcal/ 1397 kJ. Riebalai 0.5 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.09 g. Angliavandeniai 75.6 g., iš jų cukraus 1.9 g. Baltymai 11.3 g. Skaidulos 3.54 g. Druska 0.03 g.

Gamintojas: Tradizioni Padane Srl, 25023 Gottolengo (BS) Italy

Svoris 0,295 kg
Išmatavimai 28 × 13 × 4 cm