KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA FOJADINE SU BAZILIKU BIO 250 g

4,70

Ekologiška kietųjų kviečių pasta, praturtinta baziliku- klasikiniu itališkos virtuvės ingredientu.

Turime

Idealiai tinka derinant su pomidoru, taip pat- česnaku, citrina, įvairiomis daržovėmis ar tiesiog ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Žodis „Fojadine“ Brescia apylinkių tarme reiškia namie rankomis pagamintos pastos formą (linguine– plokščios juostelės).

Su visa pagarba vietos tradicijoms, pasta gaminama iš kruopščiai atrinktų grūdų ir geriausių natūralių žolelių.

Gamybos procese nenaudojami jokie dirbtiniai ingredientai, dažai ar skonio stiprikliai.

Perleista per bronzos formas: pastos paviršius tampa šiurkštesnis ir porėtesnis, todėl geriau įsisavina padažą.

Ypatingas dėmesys skiriamas lėtam pastos džiovinimo procesui. Pasta džiovinama maždaug 20 valandų žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti visas maistines savybes bei skonį.

Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.

 

Sudėtis: kietųjų kviečių manų miltai BIO, bazilikas BIO 1.96%, vanduo. Sudėtyje yra glitimas.
Paruošimo būdas: virti 6-7 min.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.
Grynasis kiekis: 250 g
Maistinė vertė 100g.: 341 Kcal/ 1432 kJ. Riebalai 1.8 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.53 g. Angliavandeniai 68 g., iš jų cukraus 1.2 g. Baltymai 13 g. Skaidulos 3.7 g. Druska 0.01 g.
Gamintojas: Tradizioni Padane Srl, 25023 Gottolengo (BS) Italy

Svoris 0,295 kg
Išmatavimai 13 × 4 × 28 cm