KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA CASERECCE BIO 500 G

6,50

Ekologiška kietųjų kviečių pasta Caserecce– tai tradiciniai itališki makaronai, kilę iš saulėtos Sicilijos. Sicilijos dirvožemis ir klimatas sukuria tobulas sąlygas kietųjų kviečių auginimui, todėl Donna Itriya Caserecce išsiskiria nepakartojamu skoniu ir aromatu. Tai ne masinės gamybos makaronai, o rankų darbo tradicijas puoselėjantis autentiškas ekologiškas produktas iš Italijos.

Caserecce – tai trumpi, lengvai susukti makaronai, kurių viduryje esantis griovelis puikiai išlaiko padažą. Pavadinimas „casarecce“ reiškia „naminis“- Sicilijoje ši pasta tradiciškai gaminama rankomis, naudojant ploną medinį pagaliuką, kad makaronai įgautų autentišką formą.

  • 100 % Sicilijoje užauginti kietieji kviečiai – natūraliai subrendę saulėje ir turintys unikalų aromatą;
  • Ekologiška kilmė – pagaminti laikantis tvaraus ūkininkavimo principų;
  • Lėtas džiovinimas žemoje temperatūroje (iki 45 °C) – išsaugomos visos maistinės ir skoninės savybės;
  • Paviršiaus šiurkštumas – bronzinės formos suteikia puikų sukibimą su padažais;
  • Autentiškas skonis – tikras itališkas produktas, išsaugantis Sicilijos gastronomijos paveldą;
  • Nauda- baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis;
  • Visada al dente – išlaiko puikią struktūrą, nesulimpa ir neperverda.

Dėl savo unikalios formos Caserecce makaronai idealiai dera su įvairiais itališkais padažais: pesto alla Trapanese, klasikiniais pomidorų ar sūrio ir grietinėlės padažais, jūros gėrybėmis ir žuvimi, daržovių ir mėsos ragù ar tiesiog su ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Turime

Produkto kodas: GSBC-007 Kategorijos: , Žyma:

Ūkis: Donna Itriya makaronų gamykla įsikūrusi Casteldaccia mieste, šiaurinėje Sicilijos pakrantėje, pusiaukelėje tarp Sicilijos sostinės Palermo ir viduramžių miesto Cefalù. Vietoje, kur prasidėjo džiovintų makaronų istorija pasaulyje.

Visuose gamybos etapuose profesionalūs pastaio ypatingą dėmesį skiria unikaliam ir šiais laikais retam senovės amatininkų metodui:

  • kokybės pagrindas- kruopštus pirminių žaliavų pasirinkimas. Sicilijos kietųjų kviečių manų kruopos yra unikalios savo spalva ir aromatu, ypatingai vertinamos dėl savo organoleptinių savybių. Baltymų kiekis siekia 12–15 %, o mažesnis nei modernių kviečių glitimo indeksas užtikrina aukščiausią maistinę vertę ir nepriekaištingą skonį, produktai yra lengviau virškinami ir pasisavinami, yra mažesnė maisto netoleravimo tikimybė.
  • retai šiuolaikinėje gamyboje pasitaikanti vertybė- pagarba natūraliems gamtos ritmams. Makaronai džiovinami aplinkoje, primenančioje natūralų Sicilijos jūros ir kalnų orą- žemesnėje nei 45 ° temperatūroje, išlaikant visus vertingus maistinius elementus bei unikalų skonį.
  • pasirinkimas naudoti tik vietines itin aukštos kokybės žaliavas garantuoja trumpą ir lengvai atsekamą tiekimo grandinę nuo kviečių lauko iki pat stalo. Be to, senovės Sicilijos kviečiai yra vietiniai, auga savaime, yra atsparūs, nereikalauja trąšų ir pesticidų. Itin aukštos kokybės žaliavos leidžia vartotojams pasiūlyti aukščiausius gerovės ir maisto sveikumo standartus atitinkantį tradicinį produktą.

Donna Itriya gamybos komanda yra nedidelė, tačiau ypatingai aukštos kvalifikacijos. Gamybos vadovas daugiau nei 30 metų dirbo geriausiose Sicilijos amatininkų makaronų gamyklose, konsultavo tradicinių itališkų makaronų gamintojus ir specializavosi autentiškų grūdų džiovinimo technologijoje. Jis gali pasigirti labai ilga darbo patirtimi, kurią skatina aistra ir poreikis gaminti šį neabejotinai reprezentatyviausią Italijos maisto produktą ir gastronomijos turtą.  

„Kokybė yra pasirinkimas, pagarbos savo žemei gestas. Kokybė- tai kruopštus žaliavų parinkimas, modernus ir pažangus gamybos būdas, kuriame atsižvelgiama į organoleptines savybes ir pačios gamtos diktuojamą laiką. Tik tokiu būdu galime pasiūlyti maistą, kurio tikslas- tobulumas, kaip sveikatos ir fizinės gerovės sinonimas. Sicilija su savo klimatu ir dirvožemiu suteikia mums puikios kokybės ir unikalius pasaulyje kietuosius kviečius. Savo gamybos procese siekiame išsaugoti šias savybes. Mūsų pasta visų pirma nori atskleisti Sicilijos gamtos teikiamą puikumą ir atstovauja vieną iš simbolinių Viduržemio jūros dietos maisto produktą.“

Donna Itriya itališki makaronai – tai produktas, sukurtas su meile, puoselėjant itališkos virtuvės paveldą.

 

Paruošimo būdas: virti 10 minučių (al dente).

Sudėtis: ekologiški kietųjų kviečių manai (it.: semola di grano duro biologico; angl.: durum wheet semolina), vanduo. Alergenai: glitimas, kviečiai. Gali būti sojos pėdsakų.

Kilmė: kviečių auginimo šalis: Italija (Sicilija). Produkto gamybos šalis: Italija (Sicilija).

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 500g.

Maistinė vertė 100g.: 346 Kcal/ 1447 kJ. Riebalai 0.8 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.1 g. Angliavandeniai 73 g., iš jų cukraus 1 g. Baltymai 12 g. Skaidulos 2.5 g. Druska 0.004 g.

Gamintojas: Tria S.r.l, via Enrico Alliata, 53 Casteldaccia 90014- Palermo, Italia

Svoris 0,500 kg
Išmatavimai 13 × 7 × 31 cm