JUODIEJI RYŽIAI INTEGRALE VENERE 500 g

6,05

Integrale Venere yra pilno grūdo juodieji ryžiai, auginami Italijoje ir išsiskiriantys ypatingu- kepamos juodos duonos aromatu.

 

Turime

Produkto kodas: RISOVENEREINT Kategorijos: , Žyma:

Šie ryžiai gimė Italijoje, sukryžminus azijietiškus ir itališkus ryžius, ir yra auginami išskirtinai Pjemonte (Vercelli ir Novara provincijose) bei Sardinijoje (Oristano provincijoje). Natūralią juodą spalvą suteikia galingi antioksidantai antocianinai. Lyginant su baltais ryžiais, juodieji Venere Integrale pasižymi didesniu skaidulų ir mineralinių druskų, tokių kaip selenas, manganas, cinkas, geležis, kiekiu. Juoduosiuose ryžiuose natūraliai nėra glitimo.

Juodieji ryžiai yra universalūs, puikiai tinka įvairiems patiekalams- nuo risotto iki salotų; kaip pagrindinio patiekalo priedas, ypač su žuvimi ir balta mėsa. Galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus. 

Le Colombare ūkis, esantis keli kilometrai į pietus nuo Veronos, Nogarole Rocca vietovėje, nuo XVI amžiaus buvo skirtas ryžių auginimui- tipiškam rajono produktui, visuotinai žinomam dėl savo puikių savybių. Ūkis remiasi senomis tradicijomis, iš kartos į kartą perduodamas produkto kokybės svarbą, pagrįstą meile. Šeima žingsnis po žingsnio su patirtimi ir meile seka ryžių augimą nuo sėjos iki galutinio pardavimo etapo.

 

Sudėtis: aukščiausios kokybės juodieji Integrale Venere ryžiai . Produkto zona: Italija. Ryžio tipas: Japonica. Ryžio rūšis: Integrale Venere.

Paruošimo būdas: virti 40 min. Rekomenduojama gaminti, vadovaujantis santykiu 1:5 (1 dalis ryžių: 5 dalys vandens).

Gaminant slėgio viryklėje, rekomenduojama gaminti vadovaujantis santykiu 1:2 (1 dalis ryžių ir 2 dalys vandens) ir virti 10 minučių nuo slėgio susidarymo momento.

Gaminant risotto, virti apie 60 minučių. Skaičiuojama maždaug 80 g ryžių asmeniui.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.

Grynasis kiekis: 500 g

Maistinė vertė 100g.: 310 Kcal/ 1311 kJ. Riebalai 2 g., iš kurių sočiųjų riebalų iki 0.3 g. Angliavandeniai 62.8 g., iš jų cukraus 0.8 g. Baltymai 7.7 g. Skaidulos 4.8 g. Druska 6 mg. Alergenų nėra, kaip reikalauja 2007/68/EC direktyva ir jos pakeitimai. Natūraliai be glitimo.

Gamintojas: Azienda Agricola Le Colombare, Via Colombare 12, 37060 Nogarole Rocca (VR), Italy