La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
Sudėtis: kakavos pasta, cukrus, apelsinų pasta 15% (kilmė- Italija, Sicilija. Apelsino žievelė, gliukozės-fruktozės sirupas, sacharozė), kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas, natūralus apelsino aromatas. Kakava sudaro mažiausiai 61% (kilmė- ne ES šalys). Gali būti žemės riešutų, pieno, kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 60g.
Maistinė vertė 100g.: 519 Kcal/ 2172 kJ. Riebalai 32 g., iš kurių sočiųjų riebalų 18.5 g. Angliavandeniai 49 g., iš jų cukraus 44 g. Baltymai 6.8 g. Druska 0.03 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy