Bolognese padažas kildinamas iš Bolonijos. Lėtai, ilgai troškinamas padažas dažniausiai naudojamas plokštiems ilgiems makaronams (tagliatelle) ar lazanijai gaminti.
Sudėtis: pomidorų minkštimas ir vyšninių pomidorų pasta 63% (užaugintų Italijoje), jautiena 12% (kilmė-Italija), kiauliena 7% (kilmė- Italija), extra virgin alyvuogių aliejus, raudonas vynas, salierai, morkos, svogūnai, jūros druska, pipirai, lauro lapai, rozmarinas. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Pasterizuotas.
Gaminimo rekomendacijos: pašildyti apie 6 min.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3-4 dienas.
Maistinė vertė 100g.: 136 Kcal/ 565 kJ. Riebalai 9.6 g., iš kurių sočiųjų riebalų 1.8 g. Angliavandeniai 7.4 g., iš jų cukraus 6.2 g. Skaidulos 2.4 g. Baltymai 3.8 g. Druska 1.4 g.
Kiekis: 280 g
Gamintojas: Azienda Agricola Manestrini, 25080 Soiano del Lago (BS), Italia