Nesenstantis tradicinis itališkas receptas, puikiai tinkantis kaip pagardas makaronams, daržovėms ar pagrindiniams patiekalams. Patiekalui suteiks aromato ir vasariškos gaivos. Papildys kepsninėje keptos mėsos, vištienos, žuvies patiekalus. Galima gardinti gnocchi (bulvių virtinukus), sumuštinius ir užkandėles, salotas.
Sudėtis: bazilikas 62% (saulėgrąžų aliejus, jūros druska; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: askorbo rūgštis), ypač tyras (extra virgin) alyvuogių aliejus, migdolų riešutai, sūris (karvės pienas, druska, šliužo fermentas), pecorino sūris (pienas, druska, šliužo fermentas), kedro riešutai, česnakas, petražolės. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis. Pasterizuotas.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3-4 dienas.
Maistinė vertė 100g.: 473 Kcal/ 1960 kJ. Riebalai 39.7 g., iš kurių sočiųjų riebalų 3.2 g. Angliavandeniai 25.7 g., iš jų cukraus 7 g. Skaidulos 2.8 g. Baltymai 1.9 g. Druska 1.9 g.
Kiekis: 180 g
Gamintojas: Azienda Agricola Manestrini, 25080 Soiano del Lago (BS), Italia