Lyginant su kitomis trumų rūšimis, vasariniai yra labiausiai paplitę Europoje. Klimato ir dirvožemio poreikiai yra mažesni nei kitų valgomų trumų rūšių. Tuber aestivum Vitt pasižymi saldžiu aromatu ir lengvu subtiliu skoniu.
Kruopštus dėmesys skiriamas visiems gamybos etapams, siekiant išsaugoti geriausių šviežių trumų skonį ir aromatą. Kiekvienas grybas yra renkamas, valomas ir pakuojamas rankomis; gamybos metu nenaudojami konservantai ar dažikliai. Visi ingredientai tik iš Italijos.
Ūkis: “Visko pradžia- žemė”- taip sako gamintojas. Įmonės įkūrėjai įsitikinę, kad gimti ir užaugti Italijos širdyje yra privilegija ir galimybė, kurią jie vysto nuo 2006 metų. Gerai pažindami savo šalį ir dirvožemio ypatybes, trumus iš įvairiausių Italijos vietų įmonė gali pasiūlyti ištisus metus. Tik patys geriausi trumai, unikalūs savo skoniu, aromatu ir išvaizda. Kiekvienas grybas paliečiamas ir tikrinamas rankomis, siekiant pasiūlyti geriausią savo klientams ir užmegzti pasitikėjimu paremtus santykius. “Mums tai ne darbas, o pats gyvenimas, susipynęs ir susijęs su mūsų kraštu, su mūsų žeme jau daugiau nei 30metų“.
Sudėtis: baltieji pipirai, aromatas, liofilizuoti vasariniai trumai 0.5% (Tuber aestivum Vitt). Be dažiklių. Be konservantų.
Laikymo rekomendacijos: laikyti kambario temperatūroje, toliau nuo saulės ir šilumos šaltinių.
Grynasis kiekis: 20g.
Maistinė vertė 100g.: 386 Kcal/ 1628 kJ. Lipidai 2.1 g., iš kurių sočiųjų lipidų 0.63 g. Angliavandeniai 69.2 g., iš jų cukraus 0.02 g. Baltymai 10.5 g. Druska 0.02 g.
Gamintojas: Geofoods S.r.l.- Via Aspromonte Bucchi 18, 06012 Citta di Castello (PG), Italia