Viduržemio jūros dieta neatskiriama nuo česnakų, alyvuogių aliejaus ir aštrių pipiriukų. Česnakas, laikomas alyvuogių aliejuje, įgauna švelnumo, tampa saldesniu, išlieka traškiu ir yra lengviau virškinamas. Čili pipirai suteikia pikantiškumo.
Be dirbtinių dažiklių. Natūraliai be glitimo.
Idealiai tinka užkandžiams (bruschetta) ar kaip šaltų užkandžių priedas. Galima gardinti makaronų patiekalus, picas ar kitus kepinius.
1955m. visas savo sunkaus darbo santaupas atidavė sūnui ir taip patikėjo jam visos šeimos ateitį. Iš šios pasitikėjimo sėklos gimė nedidelis šeimos verslas: pagal šeimos receptus moterų verdamus pagardus anuomet patys išvežiodavo į mažutes maisto krautuvėles Florencijoje ir jos apylinkėse. Laikui bėgant įmonė išaugo, tačiau gamina su tuo pačiu užsidegimu ir rūpesčiu, kaip prieš 65 m. Produkcijos sėkmė- kruopštus daržovių, žalumynų ir prieskonių pasirinkimas.
Sudėtis: česnakai (71%), alyvuogių aliejus, aitriosios paprikos (0.4%), actas, druska. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Antioksidantas: L-askorbo rūgštis. Gali būti sieros dioksido ir sulfitų pėdsakų.
Gaminimo rekomendacijos: paruoštas valgymui.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3-4 dienas.
Maistinė vertė 100g.: 382 Kcal/ 1595 kJ. Riebalai 31.3 g., iš kurių sočiųjų riebalų 5.1 g. Angliavandeniai 22.6 g., iš jų cukraus 0.7 g. Baltymai 4.15 g. Druska 5 g.
Kiekis: 280 g. Grynasis kiekis 180 g.
Gamintojas: Viale Inghilterra, 2 San Salvio (CH) per Antico Frantoio Dalla Fina, Via Agostini, 37030 Ronca (VR), Italia