Spaustas tik iš ūkyje užaugintų alyvuogių. Alyvuogių ūkio šeimininkai- Dalla Fina šeima- seka visus alyvuogių aliejaus etapus nuo alyvuogių augimo, derliaus nuėmimo iki išpilstymo į butelius ir, pagaliau, pardavimo. Alyvuogės renkamos tik savo teritorijoje ir savo žemėse- Val d‘Alpone vietovėse, Veronos provincijoje.
Laikantis tradicijų, sveikos alyvuogės surenkamos rankomis spalio- lapkričio mėnesį, iš karto vežamos malti tradicinėmis girnomis. Vėliau sukama ir šaltu būdu gaunamas aukščiausios kokybės aliejus, pasižymintis itin žemu rūgštingumu.
Alyvuogių rūšis: grignano ir frantoio.
Aromatas: švelnus, vaisinis, lengvas šviežių alyvuogių.
Skonis: ypač malonus, lengvas, daugiausia saldus. Ypatingai švelnų skonį lemia klimato sąlygos (ne itin karštos vasaros, šiltos žiemos, slėnyje esanti drėgmė).
Sudėtis: aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus (extra virgin), išgautas tiesiogiai iš superior kategorijos alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis. Spaustas tik iš ūkyje užaugintų alyvuogių.
Gaminimo rekomendacijos: paruošta valgymui. Rekomenduojamas visiems patiekalams gardinti.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ir temperatūros kaitos.
Maistinė vertė 100g.: 900 Kcal/ 3757 kJ. Riebalai 100 g., iš kurių sočiųjų riebalų 14 g., mononesočiųjų riebalų 77 g. polinesočiųjų 9 g. Angliavandeniai 0 g., iš jų cukraus 0 g. Baltymai 0 g. Druska 0 g.
Kiekis: 0,25 l
Gamintojas: Antico Frantoio Dalla Fina S.n.c. di Burati L.& C., Via Agostini, 37030 Terrosa di Ronca ( VR), Italia