Ingridientai: 250g „Linguine limone e pepe“ pasta / “ Linguine“ itališki makaronai su citrina ir pipirais Padažui: Turri Extra virgin alyvuogių aliejus Pusė nedidelio svogūno 250g kiaulienos faršo 100ml pomodorų tyrės Ketvirtadalis raudonosios saldžios paprikos 3 skiltelės česnako 2vnt. Džiovintų aitriųjų pipiriukų Padažo paruošimas: Įkaitinkite keptuvę iki didžiausios kaitros,

Skaityti toliau

Ingridientai: 2 puodeliai gerai nusausinto rikotos sūrio ⅓ puodelio maskarponės sūrio ¾ puodelio cukraus pudros 5 kiaušiniai 1 stiklinė ryžių 4 puodeliai pieno ½ ¾ puodelio auksinių razinų ½ puodelio romo likerio 2 arbatiniai šaukšteliai grynos vanilės ekstrakto 1 ½ šaukštai tarkuotos apelsinų žievelės 6 arba 7 lapai filo tešlos Gabalėlis tirpinto nesūdyto sviesto

Skaityti toliau

Ingridientai: Daržovių sultinys: 1 svogūnas, 1 morka, 2 šparagai, 15 g druskos Risotto: 400 g ryžių, 400 g šviežių šparagų, 1 skiltelė česnako, TURRI alyvuogių aliejus kepimui, 1 svogūnas, 30 g sviesto, 40 g tarkuoto parmezano sūrio, druskos ir pipirų. Paruošimas:  Išvirkite daržovių sultinį: į maždaug 2 litrus vandens sudėkite visus sultinio produktus ir virkite apie 30 minučių. Nuplaukite šparagus,

Skaityti toliau

Ingridientai: 450 g Penne, žiupsnelis druskos Pesto padažas: 30 g šviežių bazilikų lapų, 1 skiltelė česnako, 30 g skrudintų kedro riešutų, 50 g tarkuoto Pecorino sūrio, 150 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo TURRI alyvuogių aliejaus, žiupsnelis druskos, pipirų. (Arba naudokite mūsų siūlomą PESTO AL BASILICO TURRI.)  Daržovės: keturi gerai prinokę pomidorai, 1 geltona paprika,

Skaityti toliau

Ingridientai: 400 g. spaghetti, 100 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo TURRI alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės česnako, 1 aitrioji paprika, druska Paruošimas: Išvirkite spaghetti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje pašildykite alyvuogių aliejų. Suberkite supjaustytus česnakus ir aitriąją papriką. Dėkite išvirtus ir nukoštus spaghetti į keptuvę, išmaišykite. Galite pagardinti šviežiomis petražolėmis.

Skaityti toliau